Behandlingar

Det sägs att kroppen är fantastisk på att kommunicera.
Frågan är – hur bra är vi på att lyssna på den?

Smärtbehandling-  Dornterapi, Massage & Laserbehandling

Behandlingsteknikerna som används i din behandling  anpassas för att lösa problemen och orsaken till det du söker för och kan förändras allt eftersom du blir bättre.
Du fåt tips och råd till tränings- och stretch övningar. .


Bicom bioresonans

Kroppens celler är elektriskt laddade vilka samarbetar och kommunicerar med varandra genom olika frekvenser. Blir det störningar i kommunikationen så blir det ohälsa i kroppen. Dessa störningar kan upptäckas med Bioresonansterapi såsom t ex allergier, eksem, sura uppstötningar, nedsatt immunsystem, stress och utmattning, mag- tarmproblem, acne, hormonell obalans mm

 


Bicom sluta röka - snusa

Med Bioresonansterapi kan du bli kvitt suget att röka och snusa. Vid behandling används både kroppens egna frekvensmönster och cigarettens/ snusets. Beroendet tas bort genom att skicka in en inverterad (ändrad) frekvens och på det sättet släcka ut behovet att röka/ snusa. Vanan tas inte bort, men eftersom det fysiska beroendet är borta är det bara en tanke och inte längre ett behov hos dig.

 

Browlift- Frans- & Brynfärg  Vaxbehandling

Att göra Browlift  och Frans- & Brynfärg  förhöjer hela ansiktet och är ett enkelt sätt att stötta din naturliga skönhet.  

Vaxbehandling är ett snabbt och enkelt sätt att ta bort oönskat hår i ansikte och på hela kroppen! Hårväxten ökar inte som många tror, hårsäckarna tröttas ut, hårväxten minskar och underbart att vara stubbfri :)Ansiktsbehandling 

På kliniken i Grimsås  kan du boka behandlingen som passar just dig och din hud. I alla behandlingarna  används ekologiska och naturliga hudvårdsprodukter fr MARIA ÅKERBERGVid acne och olika hudsjukdomar kan vi med 
- Bicom Bioresonans se vad som belastar din hud och även hjälpa till att behandla det. 
- Medicinsk laser hjälper till att läka inflammationer och sår. 
Gruppbehandling

På kliniken i Grimsås  är du och några vänner Hjärtligt Välkomna att boka in er för en stund tillsammans. Lokalerna är lugna och fina. Med utsikt rakt ut i det fria kan ni koppla av både med "gör egen behandling" och bli behandlad. Ansiktskur inklusive nack- axelmassage och Fotkur. Vi skräddarsyr er stund.

Inför ditt första besök

För att jag ska kunna hjälpa dig på bästa sätt behöver du besvara Hälsoformuläret inför din första behandling som gäller för din bokning. Skriv ut, fyll i och ta med till ditt besök. Finns också på mottagningen, kom en stund innan .
Skriv ut
 

Avbokningsregler

Om du behöver omboka/avboka din tid ber vi dig att göra detta i god tid innan din behandling, dock senast 24 timmar innan så någon annan kan få din tid. Gör din ombokning/avbokning via sms eller ring 073-644 79 25 (lämna ett meddelande om vi är upptagna och inte svarar) då ser vi det fortast. 

*Vid väldigt sen avbokning eller utebliven ankomst debiteras hela behandlingssumman.

Informationsfilm om BICOM